خرید سبزی ایرانی از جوان لیسانسه

جوان لیسانسه ای که از سر بیکاری سبزی فروش چرخی بود، درباره درآمدش می گوید، روزانه بیش از ۳۰۰ بسته سبزی می فروشم. با حساب سرانگشتی خرید سبزی ایرانی می توان درآمد روزانه این فرد را حدود 150 هزار تومان محاسبه کرد. بحث بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی یکی از مهمترین موضوعات پیرامون اشتغاایی در کشور است. در کنار نبود ت های اشتغالی برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان، مشکلات متعدد اقتصادی اعم از نبود رشد اقتصادی، کاهش ارزش پول ملی، نوسانات نرخ ارز و بالا و پایین شدن قیمت ها، ریسک اقتصادی در تولید، عدم بازگشت سرمایه گذاری در امور تولیدی خرید سبزی ایرانی، نبود بازار فروش کالای تولیدی و نبود سرمایه برای راه اندازی فعالیت اقتصادی، تعدد مجوزهای مختلف در ایجاد یک شغل و. باعث شده است که فارغ التصحیلان در مسیر کارآفرینی با مشکلات متعددی روبرو هستند. آن دسته از افرادی هم که سرمایه ای دست و پا کرده اند بالاخره با تحمل تمام شرایط برای خود کاری دست و پا می کنند. اما آن دسته از افرادی که سرمایه ای برای ایجاد شغل ندارند ناچارند با رفتن به سمت مشاغل خدماتی و کوچک خرید سبزی ایرانی امورات خود و خانواده خود را بگذرانند و خود را از بیکاری نجات دهند.
خرید سبزی از سبزی فروش های دوره گرد ایرانی
چند سالی است که سبزی فروش ها، با پاک کردن سبزی های کیلویی و تقسیم آن به دسته های کوچک ۵۰ تا ۱۰۰ گرمی، ارزش افزوده مناسبی برای فروش سبزی های خود ایجاد کرده اند. این اقدام خرید سبزی ایرانی به دلیل راحتتر کردن کار خانم های شاغل و خانه دار با استقبال ویژه ای روبرو بوده به طوریکه تمایل مردم برای خرید سبزی خوردن کیلویی کمتر شده و اغلب به دنبال چرخ دستی های سبزی فروش سطح شهر می گردنند. سبزی فروش های دوره گرد تا حدی گسترش پیدا کردند که نیتی کاسب های میوه و سبزی فروش را به همراه داشته است و این افراد خرید سبزی ایرانی برای حفظ منافع خود ترجیحاً در کنار مغازه فروش سبزی های دسته ای را پیش گرفته اند یا با خرید یک چر خ دستی یا فرغون، فروش سبزی های خود را به دست افراد دیگر سپرده اند. مرتضی، جوان ۲۷ ساله ای است که حدود سه سال است فارغ التصحیل شده است. در یکی از خیابان های اطراف شهر مشغول فروش سبزی است. وقتی از او درباره شغلش سوال می کنم، می گوید: فارغ التحصیل حسابداری هستم. یک سال تمام شبانه روزی تمام آگهی های رومه همشهری خرید سبزی ایرانی را دنبال می کردم، اما هیچی شغلی پیدا نکردم بالاخره به سبزی فروشی روی آوردم.
برنامه های وزارت جهاد کشاورزی برای خرید سبزی ایرانی
سبزی ,های ,ایرانی ,ای ,فارغ ,دسته ,خرید سبزی ,سبزی ایرانی ,سبزی فروش ,سبزی های ,فروش سبزی
درباره این سایت